VINT Symposium 2011: The App Effect

appeffect.jpg

Iedereen heeft het over apps en steeds meer mensen doen er wat mee. Zo maar wat cijfers: In de Apple App Store bevinden zich meer dan 300.000 applicaties. Gezamenlijk zijn die bijna 10 miljard keer gedownload. De net geïntroduceerde Windows Mobile Phone is al meer dan 1 miljoen keer verkocht. Binnen vijf jaar heeft het mobiele web het desktop web ingehaald.

De apparaten waarop we kunnen swipen en tappen zijn niet aan te slepen. Maar wat is het gevolg van al die nieuwe mogelijkheden? Vraagt het om wat een kleine aanpassingen en gewoon een slimme app-strategie? Of is de beweging zo fundamenteel, zijn de consequenties zo diepgaand, dat we te maken hebben met een veel belangrijkere business- en it-transformatie?

Meldt u nu aan voor het VINT Symposium 2011 The App Effect om deze vragen samen met ons beantwoord te krijgen. Wij zien u graag op 7 juni in het Spant! te Bussum.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply