Proeflezers gevraagd voor trendrapport “The Right Brain – How Information Augments Humanity””

therightbrain.jpg

Rentelijk publiceerden Jaap Bloem en ik het gratis trendrapport We the Web, een rapport over de toekomst van kennismanagement en van het web. In dit rapport stippen Jaap en ik eveneens het probleem aan dat er continu gevochten wordt om onze attentie. “De mens verzuipt, alleen al in zijn eigen informatie” is een van de hoofdstukken die we in dit rapport behandelen.

Het is tevens het onderwerp van het nieuwe rapport waar we nu mee bezig zijn: “The Right Brain – How Information Augments Humanity”. Over hoe de hoeveelheid aan informatie en de aanwezige technologie ons mensen fysiek én geestelijk verandert. Ten goede of ten kwade? Dit rapport bevindt zich nu nagenoeg in de eindfase. Net als vorige keer zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen met het reviewen van dit rapport. Mocht je interesse hebben om mee te werken aan dit rapport, laat het ons dan weten via een mail: sander.duivestein@gmail.com of twitter: @duivestein. Het voorlopige rapport stuur ik je dan rond het weekend van 18 maart toe.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply