Apple komt binnenkort met een televisie

appletv.png
“Aside from incorporating Apple TV-type functionality, what else could Apple include in the iTV? We believe a full browsing experience potentially incorporating an iPad, iPod Touch, or iPhone as remote control or input device is very possible. We think Apple could provide an extremely elegant solution effectively allowing the user to move content between the multiple screens”. Lees hier meer.

Ik zie het al helemaal voor mij. Met je iPad op je schoot kijk je naar je Apple Televisie. De iPad is je remote control op steroiden. Direct films bekijken, door foto’s bladeren, een game spelen, even je mail checken en nog wat surfen op het web. En dat alles door met je vinger over het scherm van je tablet heen te bewegen.

Er is werkelijk waar nog niets over bekend, maar toch wil ik het hebben.

Be Sociable, Share!

One thought on “Apple komt binnenkort met een televisie

  1. Sander, dan heb ik goed nieuws voor je, dit is al mogelijk met een Apple TV en AirPlay of Remote App (uitgezonderd gamen, maar dit zal een kwestie van tijd zijn).

    Het gedeelte van de content moet nog worden ingevuld en laat hier nu de crux zitten. Zie Viacom en Time Warner debacle.

Leave a Reply