Komt er nu wel of niet een nieuwe internet bubble?

Apart. Tien dagen terug was er nog geen bubbel.

“De jury is nog in beraad over deze vraag, maar als je het aan mij vraagt: niet alleen Google, maar ook Facebook, Zynga, Groupon hebben cijfers die staan als een huis. Niet te vergelijken met het geneuzel in 1999. En als ze gaan samenwerken, dan gaan ze nog veel meer geld verdienen.

Neemt niet weg dat er in Silicon Valley momenteel een oorlog is om talent. Dat de salarissen enorm omhoog gaan. Dat er 41 miljoen dollar aan funding wordt gestoken in zoiets als Color, een app voor de iPhone die in de praktijk niet eens zo goed werkt. Daardoor loopt de druk op sommige plaatsen wel weer behoorlijk op.

Met sommige van die miljoenenbedrijven zou het ook best wel weer fout kunnen gaan, maar niet met de miljardenbedrijven, deze keer.”

Be Sociable, Share!

Leave a Reply