The Right Brain

leftbrainvsrightbrain_small.jpg

Voor een tijd terug kondigde ik op Frankwatching aan dat ik nagenoeg klaar was met mijn tweede trendrapport “The Right Brain – How Information Augments Humanity”. Sindsdien ben ik een soort van ondergedoken. Ieder spaarzaam uurtje dat ik over had ging zitten in dit onderzoek. Zoeken, nadenken, combineren. Stukje bij beetje vordert het. Te langzaam naar mijn zin, maar het lijkt wel alsof er voortdurend informatie bij komt, die absoluut in mijn onderzoek moeten. Volledig zijn, misschien wel de grootste beperking die ik ken.

Het rapport komt dus. Voor diegenen die zich al wat willen verdiepen in het onderwerp. Lees The Information van James Gleick. En volg het blog Lapidarium.

Mochten mensen geinteresseerd in het proeflezen van dit rapport, stuur mij een mail of een DM.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply