Keynote Sander Duivestein op het VINT Symposium The App Effect

Sander Duivestein – The Last Generation from Sogeti VINT on Vimeo.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Keynote Sander Duivestein op het VINT Symposium The App Effect

 1. Pingback: » Presentatie Big Data

 2. Hallo Sander,

  vind je het leuk om dit studiejaar wederom een gastpresentatie te geven voor studenten Communication & Multimedia Design van de Haagse Hogeschool, maandag 20 februari 2012, tussen 10.00 en 12.00 uur?
  Dit jaar organiseert de opleiding een CMDay (en ligt de organisatie dus niet bij minor-studenten). We organiseren geen bedrijvenmarkt, maar kunnen eventueel wel exposure voor Sogeti bieden. Wat ook interessant kan zijn voor Chiel.

  Als je belangstelling hebt: het zou mooi zijn als je de studenten inacicht geeft in de veranderingen in ICT en Media die we de komende vijf jaar kunnen verwachten. Ofwel: waar zij nu al op in moeten spelen…

  Ik ben benieuwd en hoor graag van je,
  met vriendelijke groet,

  Jannie Oosting,
  hogeschooldocent CMD
  Haagse Hogeschool
  J.B.Oosting@hhs.nl
  Twitter: @JannieOosting

Leave a Reply