iPhone bestaat 5 jaar: Permanente onruststoker die we niet meer kunnen missen

Sander Duivestein, trendwatcher nieuwe media bij het ict-bedrijf Sogeti ziet een zelfde tendens: “We zijn asocialer, dommer en ongeduriger dan vijf jaar geleden. Asocialer, omdat we tegenwoordig in restaurants met vork, mes en mobieltje eten. Dommer, omdat de jonge generatie wel probleemloos op zijn plaats van bestemming aankomt, maar geen idee meer heeft in welke provincie dat is. En ongeduriger, omdat iedereen de hele tijd maar aan zijn lichaam loopt te voelen waar ‘hij’ is.”

Afgelopen vrijdag stond er in het Algemeen Dagblad een artikel van Luuk Kortekaas over het vijf jarig bestaan van de iPhone. Voor het artikel was ik geinterviewed. Het artikel kun je hier en hier lezen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply