Wat als data de overhand krijgen?

14513793162_9040af89d0_o

Veel mediabedrijven zoeken momenteel naar de kansen en bepalen hun weg naar die stip op de horizon: ‘Content op maat‘. Op die weg liggen naast kansen ook verantwoordelijkheden, maar vooral ook een aantal vragen. Hoe ziet de mediawereld er uit als algoritmes de overhand krijgen? Wat betekent het voor de consument als alle mediaconsumptie wordt vastgelegd in profielen en gebruikt wordt om weer nieuwe, gepersonaliseerde media aan te bieden?

Mediawijzer.net nodigde trendwatcher Sander Duivestein uit om zijn visie te geven op deze ontwikkelingen. Lees hier het verslag van het verhaal dat ik vertelde tijdens het Mediapark Jaarcongres 2014. Bekijk de video van mijn presentatie of bekijk de slides.

Be Sociable, Share!

One thought on “Wat als data de overhand krijgen?

  1. aan het eind veranderen we allemaal in een digitale vrouwelijke avatar. daar denk ik nou al heel lang over na. maar ik kom er toch niet uit. wat moet ik daar nou mee?

Leave a Reply