Trendrapport We the Web online

wtw.jpg

Op 26 november 2010 postte ik een bericht waarin ik vroeg om proeflezers voor het trendrapport ‘De toekomst van het web is persoonlijk’. Een rapport dat naar mijn bescheiden mening de toekomst van het web beschreef. Die oproep leverde meer dan 30 uitvoerige reacties op: samen 45 A4’tjes (mijn rapport bestond toen uit 10 A4’tjes). Dat was totaal onverwacht, maar ik ben er nog steeds bijzonder blij mee. Inmiddels zijn alle commentaren verwerkt en is het rapport af, dat in grote lijnen de ontwikkeling van het World Wide Web weergeeft.

Halverwege dit traject kreeg ik hulp van collega Jaap Bloem. Hij pakte op waar ik na al het verwerkte commentaar gebleven was. Jaap heeft de afgelopen maand bijzonder veel tijd en energie gestoken in het aanpassen, herschrijven en afronden van het rapport. Iedere dag samen bellen, discussiëren en weer schrijven. Afgelopen week was het eindelijk zo ver: het rapport is af!

Het volledige rapport is hier gratis te downloaden.

Be Sociable, Share!

One thought on “Trendrapport We the Web online

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for » Trendrapport We the Web online [sogeti.nl] on Topsy.com

Leave a Reply