Het vuur van Occupy Wallstreet kan weleens heel hard verspreid worden

“With as much raw emotion that exists in this country at present, with as much despair, pain, loss, hunger, fear, anger, unexpressed resentment and so on, that is embodied within our country’s population at this time, we are a powder keg of pent up and pressurized hostilities ready to explode. It is possible that the Occupy Wall Street movement could be what lites the fuse that inevitably explodes this powder keg. If it does lite the fuse what will come next will come fast. Think of how the Twin Towers and Bldg. 7 came down, it will be that fast.”

Lees hier meer. En bekijk ook onderstaand filmpje eens. Op meer en meer plaatsen starten soortgelijke initiatieven. Occupy Wallstreet zou weleens het begin kunnen zijn van iets veel groters. Bekijk ook onderstaand filmpje maar eens. Meer en meer mensen en partijen sluiten zich. Tot de vlam er in slaat… En dan zijn de rellen van Londen er niets bij.

En lees ook dit artikel.

Zo hebben bijvoorbeeld ook 700 piloten zich aangesloten bij deze beweging. Foto.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply