Designer ontwerpt nieuw logo en huisstijl voor Microsoft

“Generative logo and transmedia campaign for Microsoft Reimagined, a creative vision for Microsoft to lead innovation in natural user interface (NUI) computing through research and open collaboration with the art, science, and design communities. The identity system can generate infinite variations and unique color palettes for each of Microsoft’s product line.”

WOW. Ontwerper Daniel C. Young heeft zijn gedachten laten gaan over het “eeuwenoude” logo van Microsoft. Hij heeft er zijn eigen interpretatie aan gegeven. Hij heeft werkelijk waar aan alles gedacht. Verschillende logo’s voor de verschillende brands. Nieuw briefpapier, visitekaartjes en zelfs een een nieuwe website. En ik moet zeggen het spat van het scherm af. Zeer verfrissend. Als ik Microsoft was zou ik in ieder geval eens een gesprek met de man aanknopen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply