Wordfeud Down: Mijn Wereld Sterft

Mijn vriendin klaagde er zojuist al over. Heel onze straat is lichtelijk in paniek. Wordfeud is namelijk down. En nu kan er niet meer gespeeld worden. Help! Wat moet ik nu doen?

En zojuist valt mijn oog op de voorpagina van de Telegraaf. Ook daar is de paniek toegeslagen. Wordfeud ligt eruit. Het deed @Don_Grigori op Twitter zelfs verzuchten dat zijn wereld stierf. Een quote die natuurlijk te mooi is om te laten liggen. Het is een quote die naadloos aansluit bij een van de conclusies uit ons aanstaande boek Het App Effect. Iedereen is verslaafd aan informatie in 2020. Het is ook een van de negatieve effecten van sociale media, een zwarte kant waar we uitgebreid bij stil staan in ons aankomend trendrapport The Dark Side of Social Media 2012.

Morgenochtend vroeg moet ik een presentatie geven over Het App Effect voor het management van DAS. Ook hier is de quote te mooi om te laten liggen. Dus toch maar even snel een sheet gemaakt. Eens kijken hoe herkenbaar deze quote is.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply