Wearable Computing & Augmented Humanity

Augmented Humanity & Wearable Computing

Wearables, swallowables, transhumanism, H+, cyborg, augmented humanity, age of context, cognitive computing, quantified self, sixth sense, superhuman, DIY, meme, DNA, BANG, singularity, exponentional, 3D printing, data is the new oil, Glass, iWatch, Watson, Siri, Google Now, predictive search, virtual assistant, avatar, biohacking, neuroplasticity, BYOWD, Internet of Things, consumerization of IT.

Dit zijn de onderwerpen waar ik mij momenteel in verdiep in het kader van het nieuwe trendrapport van VINT over Wearable Computing & Augmented Humanity. Dit rapport moet begin januari 2014 uitkomen. In de komende weken zal ik veelvuldig over deze onderwerpen schrijven, bloggen en presenteren. Ondertussen kun je een gedeelte van mijn onderzoek volgen op Flipboard. Daar hou ik een magazine bij met alle artikelen die mij interesseren in het kader van deze onderwerpen. Dit Flipboard Magazine kun je hier volgen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply