De groei van mijn Flipboard magazine

Op 31 maart van dit jaar publiceerde ik mijn allereerste Flipboard Magazine met als titel “Wearable Computing”. Vervolgens deed ik er uiteraard niets of nauwelijks iets mee. Sinds 21 augustus heb ik de draad weer opgepakt. Ik heb het magazine hernoemd naar “Wearable Computing & Augmented Humanity” en ik probeer iedere dag 1 of meer artikelen te “flippen”. En dit experiment werpt zijn nu vruchten af. Vandaag heb ik de magische grens van 1000 lezers en 10.000 pageviews gepasseerd. Nu zijn lezers iets anders dan abonnees, maar toch. Volgens mij zijn er nog tal van mogelijkheden om het Flipboard magazine in te zetten. Hier ga ik mij de komende tijd eens in verdiepen. Iig, cool om te zien dat een magazine over nieuwe technologie aanslaat.

flip

Mocht je meer willen lezen over o.a. “Wearables, swallowables, transhumanism, H+, cyborg, augmented humanity, age of context, cognitive computing, quantified self, sixth sense, superhuman, DIY, meme, DNA, BANG, singularity, exponentional, 3D printing, data is the new oil, Glass, iWatch, Watson, Siri, Google Now, predictive search, virtual assistant, avatar, biohacking, neuroplasticity, BYOWD, Internet of Things, consumerization of IT” lees dan het Flipboard Magazine hier.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply