Lang leve de bitcoin revolutie

Pff. Samen met Patrick Savalle bezig met een opinie stuk “Lang leve de bitcoin revolutie” voor het Financiële Dagblad. Een stuk wat nu eens niet de bitcoin munt behandelt (en afbrandt), maar inzoomt op de vele financiële innovaties die het onderliggende platform mogelijk maken. En in onze ogen de potentie heeft om de komende jaren de volledige financiële sector op zijn kop te zetten.

Het eerste stuk was 2330 woorden. Uiteraard was dit te lang. En volgens een van de redacteuren “behoorlijk ingewikkeld”. Gisteren ingekort tot 716 woorden. Ook dit stuk was niet goed genoeg, het hinkte teveel op 2 gedachten: de bitcoin munt en het bitcoin platform. Advies was om het verhaal omtrent de bitcoin munt er volledig uit te laten. Zo gezegd, zo gedaan. Zojuist een nieuw stuk ingeleverd. Nu zitten we op 399 woorden…

Kruis mijn vingers… De aanhouder wint?

Update 30-12-2013 16:47. Op de valreep van het oude jaar. “Ziet er zo goed uit Sander. We zetten het hier klaar voor plaatsing en nemen het mee zodra we er ruimte voor hebben. Als dat het geval is laten we dat weten. We sturen dan ook een persklaar gemaakte versie van het stuk ter beoordeling.” Eindelijk! 😉

Be Sociable, Share!

Leave a Reply