Doorbraak Bitcoin dit jaar

“Er zijn nog steeds maar weinig mensen die echt begrijpen wat het is: de bitcoin. De digitale munteenheid was afgelopen jaar vooral in het nieuws door zijn doldwaze koersschommelingen. Van 30 dollar voor één bitcoin in juli naar 1200 dollar begin december. Meteen daarna die fikse duikeling naar 500 en nu zit de koers alweer rond de 900.Critici vergelijken het allemaal met een piramidespel: een gevaarlijke bubbel, die elk moment kan barsten. Maar technnologie experts verwachten juist dat de echte doorbraak dít jaar komt. Als de eerste grote bedrijven en ook het publiek, u en ik, de bitcoin ontdekken.”

Meer weten over de voordelen van het Bitcoin protocol? Lees het rapport “Bitcoin 2.0: It’s not currency, but the platform, stupid!”

Be Sociable, Share!

Leave a Reply