Presentatie Future of Artificial Intelligence #SMC050

Sander Duivestein sprak voor het eerst bij SMC050 op 21 januari 2013 over De Zwarte Kant van Sociale Media. Hij heeft in totaal 4 keer eerder gesproken bij ons, onder andere ook over robotisering en kunstmatige intelligentie. Hij is daarmee onze meestgevraagde spreker. Een waardige afsluiter dus.

Sander is een zeer gewaardeerd trendwatcher en keynote spreker. Hij is co-auteur van verschillende boeken en rapporten over onder andere: Bitcoin, Big Data Analytics, The Dark Side of Social Media, Cloud, Media en kunstmatige intelligentie. Hij werkt bij het VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie van Sogeti, dat opereert in de frontlinie van de technologische vooruitgang. Sander Duivestein over de Toekomst van Kunstmatige Intelligentie.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply