Artikel: Zo makkelijk is het om zelf een Deepfake of Deepnude te maken

Tot voorheen was het terrein van GAN technologie alleen voor AI ontwikkelaars en academici weggelegd. Met de komst van allerlei nieuwe tools komen de mogelijkheden van deepfake technologie voor iedereen binnen handbereik. Een goed voorbeeld hiervan is FaceApp waarmee je een oudere of jongere versie van jezelf kunt genereren. Of zelfs van geslacht kunt veranderen.

Zelf ben ik de afgelopen week samen met collega Thijs Pepping met de tool EbSynth aan de slag gegaan. Deze is gratis te downloaden en een uitgebreide uitleg van deze app kun je op YouTube bekijken. Met deze tool kun je een bepaalde stijl aan een film voegen. Het enige wat je hoeft te doen is een frame uit de oorspronkelijk film te selecteren, deze aan te passen conform de stijl die je wilt hebben, en vervolgens laat je de app aan de hand van deze frame alle andere frames aanpassen. En de resultaten zijn verbluffend

Lees hier het complete artikel.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply