Auteur Jeremy Robinson reageert op illegaal downloaden van zijn boeken

Een tijd terug liep ik tegen de boeken van Jeremy Robinson aan. Een paar vond ik er in de donkere krochten van het Internet. Ik las ze en vond ze fenomenaal. Zijn laatste vier boeken heb ik vervolgens op Amazon aangeschaft. Ook top. Sindsdien volg ik zijn website en zijn Twitter kanaal. Frappant is dat hij naast het publiceren van boeken via zijn uitgever ook zelf tussentijds boeken oplevert. Ook dit doet hij via Amazon en voor een schijntje. Slechts een paar dollar voor een boek.

Vandaag surfde ik weer tegen een van zijn boeken aan in het illegale circuit. Wat schetste mijn verbazing? Jeremy Robinson reageerde zelf. Een briljante reactie volgens mij:

“Hey all,

Jeremy Robinson here, author of The Last Hunter. Don’t worry, I’m not here to shout at you or be a file narc. I’m an avid supporter of file sharing and that’s the reason there is no DRM on the book. So you have my blessing. My only request is that if you enjoy it, spread the word! Better yet, post a review on Amazon, or B&N, or both.

Thanks for reading the book. Hope you enjoy it.

– Jeremy Robinson
http://www.jeremyrobinsononline.com

Ook interessant is de filosofie van Jeremy Robinson achter het publiceren van zijn eigen e-books.

Be Sociable, Share!