YouTube talent Janet Devlin breekt door

In Nederland hebben we Esmee Denters, die ooit doorbrak via YouTube. In Ierland is nu een nieuw talent opgestaan. Janet Devlin is haar naam. Zestien jaar is ze. En sinds 23 november 2006 is ze lid van YouTube. Op haar eigen kanaal heeft ze tien videos geupload. Die inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken zijn. Een eenvoudig meisje achter een webcam die liedjes van bekende artiesten covert. Maar wat een stem. Een stem die dwars door je ziel heen snijdt.

Afgelopen week deed ze mee aan de X-Factor. Ze coverde het nummer Your Song van Elton John. De zaal bleef tijdens haar performance muisstil. Je kon een speld horen vallen. Zo mooi dus.

Be Sociable, Share!

One thought on “YouTube talent Janet Devlin breekt door

  1. Janet Devlin is zo geweldig! Ze heeft niet altijd goede optredens gehad, en zong soms ook niet opperbest, maar ze raakt me echt, en ik vind het superjammer dat ze uit the X Factor UK ligt.. Ze is awesome!

Leave a Reply