Stiktu

“Stiktu is a whole new way of using augmented reality to be creative and express yourself on top of objects in the real world. It’s the app to leave your mark, share your favorite things, rate items you like and speak your mind.

With Stiktu, you can add text, images, stickers and sketches to objects around you by scanning them with your phone. Then anyone who scans that item will see your post directly on top of it, no matter where they are in the world. It works great with flat, well-lit items like posters, magazines and product packaging.”

Mmm, zit een sterk viraal karakter aan Stiktu. Maar wat ik mij afvraag, in het filmpje wordt getoond hoe iemand een plaatje in een magazine voorziet van een digitaal laagje en dit vervolgens deelt, maar als ik hetzelfde magazine niet heb, dan kan ik dus nooit dit digitaal laagje zien? Eerst maar eens de applicatie downloaden dan.

Be Sociable, Share!

One thought on “Stiktu

  1. Sander,

    Leuk dat je erover schrijft. Dank!

    Als je die persoon volgt kan je zien waarop die persoon allemaal berichten achterlaat. Dat kan je dan liken. Wil je er zelf ook iets op achterlaten dan moet je het eerst vinden..

Leave a Reply