Websex: What’s the harm?

“Nathalie Emmanuel investigates how the internet is changing the sex lives of 16-24 year-olds across Britain. Nathalie meets young people who rely on social networking sites, the latest mobile technology and webcams. For the first time she reveals figures from an academic study which shows how many people have taken their sex lives online, and exactly what they are doing.”

In mijn tijd had je al dit soort technologie nog niet. SMS was er. Internet bestond net. Maar ik was niet afhankelijk van deze technologie om met het vrouwelijke geslacht in contact te komen. Voor de jongeren van nu is het inderdaad anders. Zij hebben wel de beschikking over al deze moderne technologie. En al deze technologie verandert hun gedrag en dus ook hun seksleven. Interessante documentatie dus, die je hier kunt bekijken.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply