Video van mijn presentatie op PlanMen Workforce Management congres 2015

Met de introductie van de smartphone en de tablet PC is onze maatschappij in een stroomversnelling geraakt. Informatie nemen we realtime en 24/7 tot ons. We kunnen niet meer zonder. We willen voortdurend digitaal snacken. Iedereen is verslaafd aan informatie.

En we staan nog maar aan het begin: Microsoft Hololens, Magic Leap, Facebook’s Oculus Rift, Google Glass, Apple Watch, IBM’s Watson, 3D printing, Internet of Things, brain interfaces, cloud, social media, robotisering, kunstmatige intelligentie, wearable computing, DIY, crowdsourcing, collaborative economy, big data, Bitcoin, privacy en het Internet of Things. Zo maar wat voorbeelden van dingen die ons leven voorgoed veranderen. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar nu zo snel op dat versnelde verandering nog de enige constante is. Science fiction is de nieuwe realiteit. Science fiction is een fact of life. De toekomst is nu!

En als dit het heden is, hoe ziet dan onze toekomst eruit? Hoe hou je je als bedrijf staande in al dit digitale geweld? Wat is de impact van digitale technologie op mens, bedrijf en maatschappij? Vragen waarop Sander Duivestein in zijn presentatie Reboot 2020 in een razendsnel tempo antwoord geeft.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply