Big Data gaat onze wereld drastisch veranderen

bigdata_duivestein

“Eén autodidact, één MSc en drie PhD’s praatten ons op 24 april op Nyenrode Business University bij over ‘Big Data-gedreven beslissingen’. Hoe gaat big data onze wereld veranderen? Is big data ook voor mij? Wat voor data en wat voor analyses heb je nodig om datagedreven beslissingen te kunnen maken? Vragen waar iedereen – en zeker marketeers – deze avond antwoord op kregen.

Sander Duivestein (@duivestein): big data gaat onze wereld drastisch veranderen

“De toekomst is interessant, want we gaan daar de rest van ons leven doorbrengen.” Big data gaat in deze toekomst een enorme rol spelen. Alles gaat steeds sneller, ook verandering: zat er tussen de uitvinding van de boekdrukkunst en de fotocamera nog 235 jaar, tussen doorbraken als de iPad en de Xbox Kinect nog maar 235 dagen. Data speelt in deze ontwikkeling een centrale rol.”

Lees hier het complete artikel over mijn presentatie voor de Nyenrode Business University over Big Data.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply